opc_loader


 

 

Warme Chocolademelk met slagroom

 

Ingrediënten:

Voor 3 personen

Pure chocolade 200 gram (verkrijbaar in onze webshop en winkel)
Volle melk, 1 liter
Snufje kaneelpoeder
Suiker, 50 gram
Vanillesuiker, 2 zakjes
Slagroom

 

Benodigheden:                         
Pan, een kom of schaal
Heet water
Garde

 

Bereidingswijze :

Doe de chocoladecallets samen met een flinke scheut melk in een pannetje. Laat het geheel, samen met de kaneel,
de suiker en de vanillesuiker op een laag vuur rustig smelten.
Als het geheel gesmolten is dan kun je de overige melk toevoegen.
Roer het goed door en wacht tot alles goed verwarmd is. Je chocolademelk is nu klaar!

Klop de slagroom, verdeel de chocolademelk over de glazen of mokken en voeg als laatste de slagroom toe.
Voor een leuk effect kan je nog wat kaneelpoeder over de slagroom heen strooien.

 

 

 

                                       

Facebook