opc_loader


 

DE 4e  CHOCOLADE IS ER, GEBOREN UIT DE RUBY CACAO BOON

Na donker, melk en wit is er nu ruby: de meest bijzondere chocoladerevelatie van de voorbije 80 jaar.
Een geschenk van de natuur dat verrast en intrigeert met een compleet nieuwe chocoladesmaak en -kleur, geboren
uit de ruby cacaoboon en zónder toevoeging van kleurstoffen of fruitsmaken. 

LET OP beperkte voorraad waardoor levertijd van 2 werkdagen niet gegarandeerd is.

GEBOREN UIT DE CACAOBOON 

Meer dan 10 jaar geleden, ontdekte één van onze cacaoexperts dat bepaalde componenten in de cacaoboon een chocolade opleverde met een uitzonderlijke rozerode kleur en een fruitige smaak. Door onze directe samenwerking met de Jacobs University in Bremen (Duitsland) konden we stap voor stap het geheim achter deze ontdekking ontrafelen. Alles wees op de precursoren in een specifieke cacaoboon-variëteit: de ruby cacaoboon.

Het vergde jarenlange research om de ruby-cacaobonen – die voldoende precursoren bevatten – te identificeren en te weten te komen hoe de bonen best tot chocolade worden verwerkt. Vandaag heeft Callebaut® zijn ruby chocoladerecept volledig op punt gezet zodat chefs vrij kunnen creëren met zijn uitzonderlijke smaak en kleur.

Bron: www.callebaut.com

Openingstijden


Dinsdag       10:00 - 18:00 uur
Woensdag   10:00 - 18:00 uur
Donderdag  10:00 - 18:00 uur
Vrijdag        10:00 - 18:00 uur
Zaterdag     10:00 - 17:00 uur

Facebook