opc_loader


 


Workshop doorhaalbonbons en pindarotsjes maken.

              

Prijs per persoon € 35,00  Tijdsduur 1,5 tot 2 uur 

Ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar maar wel onder begeleiding van één volwassene. Met een groep van minimaal 8- 10 personen kan er een besloten workshop geboekt worden op een door u gekozen datum en tijdstip. Voor de volgende data kunt u zich aanmelden per persoon of aantal personen. Reserveren kan ook telefonisch 036 5253002  Of per e-mail tessa@martess-chocolaterie.nl

AUGUSTUS
Bonbon workshop zondag 11 augustus om 13:00 uur  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop zondag 18 augustus om 13:00 uur  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop zondag 25 augustus om 13:00 uur  Inschrijven klik hier

SEPTEMBER
Bonbon workshop zondag 8 september om 13:00 uur  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop zondag 15 september om 13:00 uur  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop zondag 22 september om 13:00 uur  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop zondag 29 september om 13:00 uur  Inschrijven klik hier

OKTOBER
Bonbon workshop zondag 6 oktober om 13:00 uur  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop zondag 13 oktober om 13:00 uur  Inschrijven klik hier

Programma workshop  doorhaalbonbons en pindarotsjes maken
Korte toelichting workshop en uitdelen schort we raden u aan om geen nieuwe kleding en schoenen aan te trekken.
* Stukje theorie over chocolade. Start workshop doorbonbons en pindarotjes maken in het atelier. Chocolade smelten en leren tempereren dit proces is nodig om de chocolade te kunnen gebruiken      .
* Doorhaalbonbons, de inhoud hebben wij al voor je gemaakt met verschillende smaken en je kan deze afmaken met jouw favoriete chocolade.  Natuurlijk hoort het decoreren van de bonbons hier ook bij. Met de chocolade die over blijft worden er pinda of rozijnenrotsjes gemaakt.
Van al die chocolade krijg je natuurlijk trek daarom sluiten we de workshop af met een mini proeverij zodat de zelfgemaakte chocolade ondertussen kan uitharden. Iedereen neemt na afloop 200-500 gram chocolade mee
naar huis om nog eens lekker na te kunnen genieten.

Voor meer informatie of het boeken van een workshop kunt u contact opnemen met Tessa Schluter.
Bij Martess chocolaterie is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

E-mail                      : tessa@martess-chocolaterie.nl
Telefoon                   : 036 52 53 002 of 06 43 10 71 41
  

Facebook