opc_loader


 


Workshop doorhaalbonbons en pindarotsjes maken.

              

Prijs per persoon € 35,00  Tijdsduur 1,5 tot 2 uur 

Ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar maar wel onder begeleiding van één volwassene. 

FEBRUARI

Bonbon workshop vrijdag 7 februari om  19:00 uur = Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 14 februari om  19:00 uur = Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 21 februari om  19:00 uur = Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 28 februari om  19:00 uur  = Inschrijven klik hier

MAART

Bonbon workshop vrijdag 6 maart om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 13 maart om  19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 20 maart om  19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 27 maart om  19:00 uur =  Inschrijven klik hier

APRIL

Bonbon workshop vrijdag 3 april om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 10 april om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 17 april om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 24 april om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier

MEI

Bonbon workshop vrijdag 1 mei om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 8 mei om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 15 mei om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 22 mei om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop vrijdag 29 mei om 19:00 uur =  Inschrijven klik hier

 

Programma workshop doorhaalbonbons en pindarotsjes maken
Korte toelichting workshop en uitdelen schort we raden u aan om geen nieuwe kleding en schoenen aan te trekken.
* Stukje theorie over chocolade. Start workshop doorbonbons en pindarotjes maken in het atelier. Chocolade smelten en leren tempereren dit proces is nodig om de chocolade te kunnen gebruiken      .
* Doorhaalbonbons, de inhoud hebben wij al voor je gemaakt met verschillende smaken en je kan deze afmaken met jouw favoriete chocolade.  Natuurlijk hoort het decoreren van de bonbons hier ook bij. Met de chocolade die over blijft worden er pinda of rozijnenrotsjes gemaakt.
Van al die chocolade krijg je natuurlijk trek daarom sluiten we de workshop af met een mini proeverij zodat de zelfgemaakte chocolade ondertussen kan uitharden. Iedereen neemt na afloop 200-500 gram chocolade mee
naar huis om nog eens lekker na te kunnen genieten.

Voor meer informatie of het boeken van een workshop kunt u contact opnemen met Tessa Schluter.
Bij Martess chocolaterie is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

E-mail                      : tessa@martess-chocolaterie.nl
Telefoon                   : 036 52 53 002 of 06 43 10 71 41
  

Facebook