opc_loader


 

Inschrijfworkshop doorhaal bonbons (Social deal)

Workshop doorhaalbonbons en pindarotsjes maken.

              

Prijs per persoon € 29,50 vanaf 1 september € 32,50
Tijdsduur 1,5 tot 2 uur 

Ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar maar wel onder begeleiding van één volwassene. 
We hanteren momenteel een maximaal aantal personen van 14 voor de inschrijf workshop besloten groepen in overleg.

AUGUSTUS
Bonbon workshop zaterdag 1 augustus om 16:00 uur =  VOL
Bonbon workshop zaterdag 8 augustus om 16:00 uur =  VOL
Bonbon workshop zaterdag 15 augustus om 16:00 uur =  VOL
Bonbon workshop zaterdag 22 augustus om 16:00 uur =  VOL
Bonbon workshop zaterdag 29 augustus om 16:00 uur =  VOL

SEPTEMBER
Bonbon workshop zaterdag 5 september om 17:00 uur = VOL
Bonbon workshop zaterdag 12 september om 16:00 uur =  Geannuleerd
Bonbon workshop zaterdag 19 september om 18:00 uur =  VOL

Bonbon workshop zaterdag 26 september om 16:00 uur =  VOL

OKTOBER
Bonbon workshop zaterdag 3 oktober om 16:00 uur =  VOL
Bonbon workshop zaterdag 10 oktober om 16:00 uur =  Inschrijven klik hier
Bonbon workshop zaterdag 17 oktober om 16:00 uur =  Inschrijven klik hier

Programma workshop doorhaalbonbons en pindarotsjes maken
Korte toelichting workshop en uitdelen schort we raden u aan om geen nieuwe kleding en schoenen aan te trekken.
* Stukje theorie over chocolade. Start workshop doorbonbons en pindarotjes maken in het atelier. Chocolade smelten en leren tempereren dit proces is nodig om de chocolade te kunnen gebruiken      .
* Doorhaalbonbons, de inhoud hebben wij al voor je gemaakt met verschillende smaken en je kan deze afmaken met jouw favoriete chocolade.  Natuurlijk hoort het decoreren van de bonbons hier ook bij. Met de chocolade die over blijft worden er pinda of rozijnenrotsjes gemaakt.
Van al die chocolade krijg je natuurlijk trek daarom sluiten we de workshop af met een mini proeverij zodat de zelfgemaakte chocolade ondertussen kan uitharden. Iedereen neemt na afloop 200-500 gram chocolade mee
naar huis om nog eens lekker na te kunnen genieten.

Voor meer informatie of het boeken van een workshop kunt u contact opnemen met Tessa Schluter.
Bij Martess chocolaterie is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

E-mail                      : tessa@martess-chocolaterie.nl
Telefoon                   : 036 52 53 002 of 06 43 10 71 41